Skořicová ovesná kaše
Ingredience:
Mléko přivedeme k varu, přidáme ovesné vločky a vaříme dokud kaše nezhoustne. Pak již stačí dochutit skořicí, javorovým sirupem a kokosovým mlékem. Nakonec ozdobíme na kolečka nakrájeným banánem a borůvkami. Kaši můžeme jíst jak studenou, tak teplou. Já osobně preferuji kaši teplou.
- 1/2 hrnku ovesných vloček
- 1 hrnek mléka
- 1/2 lžičky skořice
- 1 lžíce javorového sirupu
- 2 lžíce kokosového mléka
- 1 menší banán
- borůvky
Mléko přivedeme k varu, přidáme ovesné vločky a vaříme dokud kaše nezhoustne. Pak již stačí dochutit skořicí, javorovým sirupem a kokosovým mlékem. Nakonec ozdobíme na kolečka nakrájeným banánem a borůvkami. Kaši můžeme jíst jak studenou, tak teplou. Já osobně preferuji kaši teplou.
Komentáře
Okomentovat